pondělí 18. března 2013

Ptačí kluci... pohankový polštář

Jsem polštář plněný pohankovými slupkami, můžeš na mě relaxovat nebo Tě zahřeju. Když mě dáš na topení, na kamna nebo do mikrovlnky, nahřeju se a držím teplo. Přilož si mě na záda nebo krk, mé teplo má léčivé účinky při bolestech hlavy a zad...  Byl jsem ušit s láskou.



 

 
Polštářek je dostupný u nás v eshopu.

sobota 9. března 2013

Točili jsme s českou televizí pro pořad Folklórní výlety

V sobotu 9.3.2013 jsem měla s mým "kolegou" možnost představit náš koníček v pořadu Folklórní výlety vysílaný na ČT2. Díl věnovaný drátenictví jsme točili v únoru 2013 na Valašsku. 


pondělí 4. března 2013

Multifunkční taška s kůží... tentokrát proužky

Další z velkých tašek jsem ušila z režných látek. Vnější díly dekorují barevné a přesto decentní proužky. Její předností je celkem osm kapes... dvě velké na předním a zadním dílu se zapínáním na suchý zip, dvě boční měchové kapsy a šest kapes ve vnitřku tašky včetně kapsy pro tužky. Je celá vyztužená, rohy a části pod uchy jsou zpevněny hnědou kůží. Taška má zapínání na zip, je možné ji rozšířit nebo zúžit pomocí magnetických druků na bocích tašky. Vhodná do města i do přírody... :-)

 

 

Vyrobeno s láskou...

sobota 2. března 2013

Objemná multifunkční taška

Tašku jsem ušila z kostičkovaných látek z českého kanafasu. Má na sobě spoustu kapes – dvě velké na přední a zadní straně, dvě boční kapsy a ještě tři kapsy ve vnitřku tašky. Zapínání je vyřešeno magnetickým drukem. Dno tašky stejně jako boční díly jsou zpevněny. Taška je tak velmi pevná a unese nejen nákup, ale i potřeby pro miminko nebo pracovní materiál a podobně. Ideální na piknik :-)


Vyrobeno s láskou... Taška je dostupná v eshopu.